Site Loader

Johanna

Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

3 Replies to “Tein itse luonnollisen punkkikarkotteen”

  1. Onko punkkikarkotteesi toiminut edelleen?
    Myymälässä sanottiin että eteeriset öljyt pitäisi sekoittaa alkoholiin jotta sekoittuvat mutta kiva jos veteenkin voi tehdä seoksen 🙂

    1. On toiminut, itsessäni eikä valkoisessa boksussamme ole ollut vielä kertaakaan punkkia, tummassa boksussa on ollut kaksi kertaa, mutta kummallakin kerralla oltiin jo ulkoiltu useita tunteja enkä ollut suihkuttanut suihketta välissä uudestaan. Miehessä on ollut kaksi kertaa punkki ja kumpikin oli sellainen kerta, että mies ajatteli ettei tartte suihketta eikä laittanut itseensä.

      Kyllä nuo veteenkin sekoittuvat, siihen on ihan omat niksinsä, mutta jos ei saa sekoittumaan, voi vatkata esim käsivispilällä tms ja sitten ravistaa vielä suihkepulloa ennen suihkuttamista.

Blogissa masennuksen ja sosiaalistentilanteidenpelon kanssa arjessa ja yrittäjyyden viidakossa selviämistä. Kirjoittaja Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

Blogissa kirjoittelee vuonna 2016 saaristoon muuttanut Johanna

Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 6 tilaajien joukkoon

Follow

Suosittua blogissani:

Latest Pins!