Lehtijutut

opmedia-johanna-amnelin

Heips! Tässä nämä lehtijutut minusta, tai osa niistä. Nämä kun olivat vanhassa blogissani toiseksi suosituinta lukemista kautta aikojen 🙂

Osa lehtijutuista on valitettavasti kadonnut aikojen saatossa, mutta tässä nyt nämä jotka ovat jääneet talteen.

Ja tästä linkistä pääset katsomaan mm. menneet valokuvanäyttelyni, valokuvauksen saralta tulleet kilpailusijoittumiseni jne: https://www.saarentaika.com/kuka/

Huumekoukusta selvinnyt Johanna kehitti hittituotteen mutta kieltäytyy sankariyrittäjyydestä. Menestynyt luonnonkosmetiikkayrittäjä Johanna Amnelin puhuu suoraan vaikeista kokemuksistaan ja kamppailustaan masennuksen kanssa. Hän uskoo, että myytti aina pärjäävästä yrittäjästä on jo murtumassa. Kun salolainen Johanna Amnelin päätti pari vuotta sitten kehitellä mahdollisimman ekologisen pyykinhuuhteluaineen, hän ei arvannut, mitä siitä seuraisi. Sosiaalisen median kautta Amnelinin valmistama pyykkietikka nousi nopeasti hitiksi ja hän alkoi valmistaa lisää luonnonkosmetiikkatuotteita. Ensimmäisenä toimintavuotena Saaren Taika -yrityksen liikevaihto kipusi jo puoleen miljoonaan euroon, tänä vuonna se on tarkoitus ylittää reippaasti.
Lue loppuun OP:mediassa https://op.media/yrityselama/yrittajyys/huumekoukusta-selvinnyt-johanna-kehitti-hittituotteen-mutta-kieltaytyy-sankariyrittajyydesta-83c48a882d524f408d7fdca8c3e1bc4a?fbclid=IwAR04lImSlSGwUgSCAymlYjK765xyiGHtcjlx2sZv5ztDaN6o3cjPDFhrBXk

https://www.lehtiluukku.fi/lue/pernionseudun-lehti-7.6.2018/182584.html

Vankilassakin istunut Johanna ponnisti nelikymppisenä toimeentulotuelta keskiluokkaan: ”Mietin edelleen, miten voin olla tässä”

Pontus-koira auttoi jaksamaan, kun Johanna Amnelinilla oli hankalaa. Nyt Pontus pääsee Johannan seuraksi matkoille, tässä Kuusiston linnanraunioille. Kuva: Joni Itkonen
https://www.menaiset.fi/artikkeli/tyo-ja-raha/vankilassakin-istunut-johanna-ponnisti-nelikymppisena-toimeentulotuelta

Rankan menneisyyden kokenut Johanna, 42, käänsi elämänsä suunnan täysin: eli ennen toimeentulotuella, keksi keinon vaurastua

https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000005631639.html

Erilainen yrittäjä – töitä vain aamupäivisin

Johanna Amnelin on tehnyt selvän eron työn ja vapaa-ajan välille.

Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Johanna Amnelin bloggaa yrittäjyydestä ja verkkokaupan pyörittämisestä Butik-O:n verkkosivuilla.

—”Näitä seikkailuja kadehtisi Viisikkokin – Johanna Amnelin järjestää lapsilleen ilmaisia elämyksiä lähellä kotiaJos raha ei riitä Särkänniemeen, seikkailu voi löytyä vaikka omalta takapihalta.”

Johanna Amnelin ja Pontus-koira Kaarinassa Kuusiston piispanlinnan raunioilla. (KUVA: JONI ITKONEN)
https://www.hs.fi/paivanlehti/08072017/art-2000005280975.html—

Kosketus muuttaa maailmaa

Iholle painuva kosketus voi tuottaa tuskaa, terveyttä tai kauniita kuvia. Juho, Johanna ja Soili kertovat, millä tavoin kosketus on muuttanut heidän elämäänsä.

Johanna Amnelin eli viisi vuotta äärimmäisen väkivaltaisessa suhteessa. Kuva Minna Kurjenluoma

https://sydan.fi/terveys-ja-hyvinvointi/kosketus-muuttaa-maailmaa—”Hellä kosketus paransi väkivaltaisen parisuhteen jälkeen”Väkivalta hiipii parisuhteeseen usein vähitellen ja istuttaa alistetun harteille pelon, häpeän ja syyllisyyden. Syy ei ole kuitenkaan koskaan satutetun, rohkaisevat Johanna, Pauliina ja Pirjo-Liisa. Naisten Linja auttaa väkivaltaa kokeneita tai väkivallasta huolestuneita naisia.

Väkivallasta eroon päässyt Johanna Amnelin tietää, että hänen perheellään on edessään vielä kaunis elämä. Hänen harteillaan on toiseksi eniten ääniä saanut huivi.
https://www.yhteishyva.fi/hyva-olo/hella-kosketus-paransi-vakivaltaisen-parisuhteen-jalkeen/05576024

JOHANNA AMNELIN

MELANKOLISIA SIELUNMAISEMIA

Johanna Amnelin

Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta

Mainos
Saaren Taika – Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Teos on muuten ostettavissa Naisten Linjan verkkokaupasta josta siitä saatu raha menee kokonaisuudessaan Naisten Linjan hyväksi:

https://holvi.com/shop/jaasalaisuusgalleria/product/7c22f3392c776fb042fb130aea0ac33d/

1 Comment

%d bloggaajaa tykkää tästä: