Site Loader

Moi 🙂 Olethan jo tilannut uuden blogini sähköpostiisi, jos et, niin pääset tilaamaan sen uuden blogini oikeasta sivupalkista <3

Elokuu vaihtui sitten syyskuuhun <3 Kävitkö katsomassa muinaistulia eilen jossakin? Itse menin aikaisin nukkumaan, varmaan siinä puoli yhdeksän aikaan 😀 Oltiin päivä venereissussa ja päästin uimaan suloisten meduusojen kanssa <3 Blogissani on video yhden meeduusan sulavista uimaliikkeistä veden alla <3 Sandönissä on muuten uskomattoman kirkas vesi, ainakin tähän aikaan vuodesta. Kivet erottuvat loistavasti useiden kymmenien senttien syvyydestä veden läpi! Kuvia blogissa 🙂
“Uimassa meduusojen kanssa – Sandön”

https://www.melankoliaajavaloisiakuvia.com/kotimaan-matkailu/uimassa-meduusojen-kanssa-sandon/

Johanna

Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

Blogissa masennuksen ja sosiaalistentilanteidenpelon kanssa arjessa ja yrittäjyyden viidakossa selviämistä. Kirjoittaja Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

Blogissa kirjoittelee vuonna 2016 saaristoon muuttanut Johanna

Johanna toimii tuotekehittäjänä kotimaisessa kosmetiikka-alan yrityksessä ja opiskelee parhaillaan luonnonkosmetiikan tutkintoa.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 6 tilaajien joukkoon

Follow

Suosittua blogissani:

Latest Pins!